[ X ]
[ X ]
FRESH
A împlinit 24 de ani și A SĂRBĂTORIT ACASĂ! Actorul Cătălin Lungu ...
Nina Ștanski împlinește azi 43 DE ANI! De dimineață a avut parte de ...
PLANURI MARI, după carantină! Cristina Scarlevschi: Vom începe lucrările ...
A lansat piesă bazată pe EXPERIENȚELE SALE ÎN DRAGOSTE! Nicoleta Nucă: ...

Emilian Crețu, despre PICTORIALUL în care apare „Getuța cu țâța goală”: „Nu e nimic acolo pervers, dar cât de cât e îndrăzneț”

Actorul Emilian Crețu a comentat reacțiile negative și răutăcioase cu privire la cel mai recent pictorial pentru o revistă autohtonă, în cadrul căruia apare dezgolit și este în rol feminin, având perucă și sâni și purtând rochii, informează SHOK.md.

„Despre comentariile unde a apărut Getuța cu o țâță goală – pentru unele mulțumesc, unele m-au amuzat, unele m-au făcut să mă gândesc când se va întâmpla minunea.

Pe mine m-a ucis comentariul: „oare ce ar zice un om de artă?” Oamenii artă de pe tot mapamondul, vii și morți deja, cât de diferiți și nonconformiști erau, cât de interesanți… Oare cine dintre oamenii de artă ar vrea să se dea cu părerea?

Nu e nimic acolo pervers, dar cât de cât e îndrăzneț.

Sper că într-o zi, peste sute de miliarde de ani, oamenii vor accepta pe cei care sunt diferiți de ei, oamenii care ies din tipare. Ieșiți și voi din tipare!”, a spus Emilian, într-un live pe Instagram, precizând că „noi, în Moldova, trăim în niște rame, într-un pătrățel”.

55598921_2110981372349753_2578593026150498304_n

SHOK.md

foto: redbyrc.md


MAR 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...