[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Femeia găsită înjunghiată într-un apartament din Capitală era VEDETĂ la București și Dubai! Pregătea un ALBUM muzical și făcea modelling! FOTO&VIDEO//

Femeia care a fost găsită înjunghiată ieri într-un apartament din Capitală era interpreta, actrița și modelul Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, informează SHOK.md.

Potrivit www.publika.md, bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului acesta a venit la respectiva soţie, de 31 de ani. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii şi s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului. Corpul neînsufleţit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe. În apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”,  iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală – mai notează sursa.

Tot în România, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim.

Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Potrivit www.huff.ro, Anastasia pregătea acum un album muzical și făcea modelling.

Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o reţea de socializare, internauţii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe.

 


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...