[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Lovato a renăscut din propria cenuşă! Cât de sexy a pozat artista ...
DIETA MILITARĂ de 3 zile. Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti cel ...
Nicoleta Caun – IMPRESII din Asia: „Cultura diferită fără tact și ...
De când a ajuns la SILUETA MULT VISATĂ, Xenia Deli nu ezită să se ...

EȘEC pentru Vlada Bernevec! Uite cum S-A TERMINAT show-ul unde trebuia să cucerească inima unui burlac pentru 5 mii de euro! VIDEO//

Fotomodelul Vlada Bernevec și iubitul ei, Stas, au suferit eșec în cadrul show-ului „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”. Aceștia nu s-au ales cu premiul de 5 000 de euro, deși bruneta era favorita competiției și a făcut tot ce-i stătea în puteri ca să-l aburească pe „Burlacu”, informează SHOK.md.

Spre surprinderea tuturor, burlacul Ștefan Hamza nu a ales-o pe Vlada, deși a recunoscut că i-a plăcut mult, potrivit www.a1.ro.

„Fata pe care eu o aleg și cea despre care eu cred că este singură este Carmen. Ea este singura care nu a călcat deloc strâmb, singura care ori de câte ori a fost atacată de celelalte fete a avut argumente. Dacă eu am greșit și ea chiar are un iubit înseamnă că este cea mai bună actriță din lume”, a fost declarația burlacului.

Surpriza a fost una de proporții pentru că din imaginile surprinse în cele două săptămâni în casa „Totul pentru dragoste” părea că Ștefan s-a îndrăgostit de Vlada Bernevec, cea care a și fost desemnată cea mai frumoasă femeie din Republica Moldova. Burlacul nu și-a negat atracția față de ea, însă susține că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a judeca lucrurile dincolo de aparențe. „M-am folosit de o tehnică pe care am învățat-o în călătoriile mele în India. Este o metodă de meditație despre care se spune că te ajută ”să vezi dincolo de ceea ce se vede””, a dezvăluit Ștefan Hamza.

„Am mari emoții, cu toții eram convinși că o vei alege pe Vlada. Nimeni nu se aștepta să o aleagi pe Carmen. Tu ai petrecut foarte mult timp cu Vlada și foarte puțin cu Carmen, este o reală surpriză”, a declarat Mirela Vaida, gazda emisiunii. Așadar, după primele două săptămâni, premiul de 5000 de euro pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” a fost câștigat de burlacul Ștefan Hamza pentru că el a reușit să-și dea seama care dintre cele patru pretendente nu are iubit, urmând ca el și Carmen să împartă banii.

Dacă, de exemplu, Ștefan ar fi ales-o pe Vlada, atunci ea și iubitul ei, Stas, ar fi câștigat cei 5000 de euro.

SHOK.md


OCT 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...