[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...

Eugen Doibani a povestit CUM A FOST DE ZIUA SA: „Sunt un om foarte fericit pentru această viață pe Pământ. Am fost total inundat cu o mulțime de mesaje”

Interpretul și producătorul Eugen Doibani, alias Natan, la 11 noiembrie curent a fost omagiat. A împlinit 32 de ani. Astfel, a dezvăluit cum a petrecut ziua sa de naştere, informează SHOK.md.

„Alaltăieri am marcat încă un pas spre maturitate și a fost o zi deosebit de plăcută , pentru că, am optat să fiu în meserie la maxim în această zi. S-a început la ora 6 dimineața – ora de trezire a unui orheian care are de gând să ajungă la o emisiune matinală în Chișinău cu tot cu ambuteiajele care dau peste cap orice calcule în timp”, a dezvăluit Eugen pe Facebook, precizând că a mers la două emisiuni matinale şi în studio surprins frumos.

„Am mers acasă, unde mă așteptau cei mai apropiați și dragi, părinții mei , verișoara mea Алиса Невская, mătușa Tatiana Baltean, care m-au întâmpinat cu tort și un ”La mulți ani” în cor plus o măsuleană din suflet aranjată și delicioasă.

Sunt un om foarte fericit pentru această viață pe Pământ, pentru părinții cei mai buni, pentru lecțiile cele mai informative, oamenii cei mai adecvați situației întâlniți de-a lungul căii, Dumnezeului pentru talentul care îmi dă posibilitatea să mă simt de folos pentru spiritul și satisfacția auditivă a oamenilor și să îmi câștig o bucățică de pâine ca să îmi satisfac existența și un pic mai mult. Mulțumesc pentru sinceritatea celor care o au și pentru exemplul lor de a o practica. Mulțumesc pentru minciuna celor care o practică și pentru lecția proprie în a o desprinde împrejur privind totul cu scepticism. Am fost total inundat cu o mulțime de mesaje pe toate platformele sociale, privat și public și prin apel la telefon și mă închin până la Pământ în fața fiecărui om care a considerat că ar vrea să mă facă mai fericit prin atenția sa de ziua mea. Eu sunt foarte recunoscător și capăt cele mai trainice aripi pentru zboruri”, a adăugat artistul.

Cristina TOMAC


NOI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...