[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Exact ACUM 1 AN și-a cunoscut soțul! Tatiana Spînu: „De atunci a început „nebunia”. Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat” FOTO//

Interpreta Tatiana Spânu acum un an, s-a cunoscut cu soţul său, Andrei Rotaru. Într-o postare pe Facebook a dezvăluit cum l-a întâlnit, informează SHOK.md.

„Pe 12 Aprilie 2018, acum un an, l-am întâlnit pe El. Aveam foarte mari emoții cum niciodată nu le-am avut când am întâlnit un bărbat. Era frumos! Era inalt! Era la serviciu!  Și de atunci a început “nebunia”.

Timp de un an am descoperit dragostea adevărata, un bărbat căruia as vrea sa ii zic “Da”. I-am zis, deja de 2 ori: in timpul cererii in căsătorie și la înscrierea civila, ambele petrecute in anul 2018.

Nu pot sa zic ca a fost un an cu de toate, deoarece nu a fost așa. A fost un an doar cu bine. Iar dragostea creste in fiecare zi.

Cineva îmi zicea ca este greu în căsătorie. Pentru mine e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Anul acesta a fost deosebit. Datorită Lui, datorită Noua, in întregime”, a scris Tatiana.

Cristina TOMAC


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...