[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Experiență DEZAMĂGITOARE, după ce a redus prețul de 8 ori! Ana Pîrlog – MODEL DE SUCCES peste hotare: „Jur că nu mai lucrez în Moldova niciodată”

Ana Pîrlog, model de succes peste hotare, care colaborează cu branduri scumpe, a vorbit despre experienţa prin care a trecut zilele acestea în țara noastră, și a spus că nu va mai accepta vreo colaborare în Moldova, informează SHOK.md.

„Unicul motiv de ce nu iubesc să lucrez în Moldova e anume chestia de neprofesionalism la mulţi oameni. Mă contactează o persoana pentru o colaborare, să facem nişte poze. Normal, eu întreb detaliile pentru că e imaginea mea. La care persoana întreabă care ar fi  prețul tău, le zic un preţ, acesta e preţul meu minim. Ţinând cont că nu e o zi întreagă de lucru, dar jumătate, reduc preţul la 50%, ţinând cont că e Republica Moldova îl tai iar la jumate preţul. La care persoana îmi zice că nu, e prea mult, nu putem să-ţi oferim atâta. Zic ok care e bugetul vostru, îmi zic asta e – un preţ foarte mic, de 8 ori mai mic decât limita mea. Zic – de ce nu?! Am acceptat. Îmi zice să am lenjerie nud şi pantofi de culoare nud, negru, stilletos. Eu le zic că chestia asta nu am – stilettos de culoare nude, la care clientul îmi zice. Nu, noi suntem magazin, de unde să avem, noi când colaborăm cu fetele din România şi Moldova ele toate au. Zic ok luați-vă fete moldovence şi românce în aşa caz. La un moment dat m-am simţit că e obligaţia ta, dacă tu nu ai, nu eşti bună, nu eşti pregătită, ce fel de model eşti. M-a ofensat, am fost comparată şi eu sunt puţin la alt nivel. Cât de cât am o anumită reputaţie,  lucrez în Europa cu anumite branduri scumpe. Dacă ar afla că eu am luat aşa pret mic, deci eu îmi pierd din imaginea mea, am mers la sacrificiu pentru a face o colaborare, după care m-am simţit criticată.

Înainte de asta m-au rugat să trimit poze la încălţămintea care o am ca să o iau, asta a fost cu vreo 3-4 zile în urmă. Astăzi trimit pozele cu încălţămintea şi le zic că la 10 e shootingul, dar nu am adresa să vin. La care clientul îmi zice – Ana, noi mâine colaborăm cu alt model. Sincer, mi s-a părut că e o glumă. Zic, adică? Ultima noastră convorbire a fost să trimit poze la încălțămintea care o am şi mi-aţi menţionat de ce m-am supărat de la nimica toată… cum aşa aţi luat altă fată?! Da, vă rog frumos să recitiţi mesajele anterioare să vedeti cât de grosolană aţi fost că nu aţi fost amabilă şi noi am decis să nu mai discutăm cu dvs., nu mai vrem nimic să avem în comun, noi lucrăm cu altă fată.

Jur eu că nu mai lucrez în Moldova niciodată şi nu mai colaborez absolut deloc. Am anulat toate planurile, am redus din preţ la minim posibil, deci mi s-a părut foarte urât că am fost anuntaţă noaptea cu câteva ore înainte de shooting”, a povestit ea.

Ana a mai spus că de asta nu preferă să lucreze fără manager și agenție. Plus că, peste hotare există și un stilist la sesiuni foto, care are grijă de toate detaliile și rareori i se cere să vină cu ceva anume.

Cristina TOMAC


AUG 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...