[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Experiență UNICĂ, de neuitat! Daniela Marin, după Miss International: „Sunt mândră de țară și mândra de mine” VIDEO//

Modelul Daniela Marin a revenit, recent, din Japonia, unde a reprezentat Moldova la Miss International 2018. Ea se declară fericită și mândră de țara și de participarea sa, informează SHOK.md.

Bruneta a spus că a trăit o experiență memorabilă acolo și sentimente extraordinare. „O experiența unică și de neuitat am trăit în Japonia. Mi-am reprezentat țara la cel mai înalt nivel pentru că eu personal am fost cea mai bună versiunea a mea. Am crezut în mine și în țara pe care o reprezint.. iar datorită acestei atitudini am câștigat cel mai de valoare sentiment. Sunt mândră de țară și mândra de mine pentru ca până și oamenii care nu mă cunoșteau, nu știau de unde vin și cine sunt, mă aplaudau și îmi strigau țara. Vă mulțumesc vouă… celor de acasă… pentru încredere și devotament. Cel mai important este atunci când știi că o țara întreaga te susținere. Sunt recunoscătoare și Biroului Miss Moldova, pentru ca mi-a oferit și cea de-a doua șansă să reprezint țara cu devotament. Toate succesele mele se datorează FAMILIEI MELE…. suntem uniți, ne iubim și ne susținem – de aici pornește secretul unei familii fericite. Eu vă iubesc necondiționat”, a scris Daniela, pe Instagram.

 


Vezi această postare pe Instagram

O experiența unică și de neuitat am trăit în Japonia. Mi-am reprezentat țara la cel mai înalt nivel pentru că eu personal am fost cea mai bună versiunea a mea. Am crezut în mine și în țara pe care o reprezint.. iar datorită acestei atitudini am câștigat cel mai de valoare sentiment. Sunt mândră de țară și mândra de mine pentru ca până și oamenii care nu mă cunoșteau, nu știau de unde vin și cine sunt, mă aplaudau și îmi strigau țara. Vă mulțumesc vouă… celor de acasă… pentru încredere și devotament. Cel mai important este atunci când știi că o țara întreaga te susținere. Sunt recunoscătoare și Biroului Miss Moldova, pentru ca mi-a oferit și cea de-a doua șansă să reprezint țara cu devotament. Toate succesele mele se datorează FAMILIEI MELE…. suntem uniți, ne iubim și ne susținem – de aici pornește secretul unei familii fericite. Eu vă iubesc necondiționat. Costum național este creația oamenilor talentați din țara noastră. Iar florile pe care le-am purtat în par sunt rezultatul muncii unei persoane minunate. @luck_luxury_accessories mulțumesc! Am îmbrăcat și rochiile minunatelor surori @fortunasisters. Fetelor, chiar sunteți talentate.. toată lumea a apreciat rochițele voastre . Ca să arăt cât mai sclipitor la proba rochiilor de seară, eu am ales @morphine_by_invogue O creație de culoare roșie, care m-a scos în evidentă. Rochia este semnată de un designer autohton. Susțin oamenii cu inițiativa și cu perspectiva de viitor. @ekaterina_sergheevici Vă mulțumesc.. iar eu nu mă opresc aici. Totul abia urmează!

O postare distribuită de Daniela Marin (@dannielamarin) pe


SHOK.md


NOI 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...