[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...

FANTEZIA Nicoletei Nucă cu...Ștefan Bănică Jr. Află DETALII!

A făcut senzație la X Factor România, iar jurații au spus că ea ar putea fi câștigătoarea concursului. E din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe scena X Factor. Este vorba despre Nicoleta Nucă.

”Am avut emoţii foarte mari la audiţiile cu juriul, mai ales în culise, alături de Răzvan şi Dani. Îmi bătea inima atât de tare, încât aveam senzaţia că se aude şi în boxele de acolo. Când am ajuns în faţa juraţilor, pur şi simplu mi s-au înmuiat genunchii. Ce bine că lucrurile astea nu se pot observa la tv. Mi-am revenit abia după ce am început să cânt, atunci am intrat în elementul meu. M-am lăsat purtată de val şi pur şi simplu am trăit momentul”, a declarat Nicoleta pentru Antena 1.

Și-a început cariera muzicală încă din perioada grădiniței, a câștigat o mulțime de concursuri și visează să cânte în duet cu Ștefan Bănică.

”La 6 ani am urcat pentru prima oară pe scenă, iar la 8 ani am câştigat primul concurs de muzică, în Republica Moldova. Asta mi-a dat curaj să continui. Au urmat apoi numeroase festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale, dar şi invitaţii pe la mici concerte şi emisiuni tv. Am muncit mult şi-am învăţat din fiecare greșeală. Unul dintre visurile mele este să cânt în duet cu rock-starul Ştefan Bănică. Dar, după ce i-am cunoscut pe toţi trei juraţii mi-am zis: de ce n-aş cânta şi cu Delia sau cu Horia Brenciu?!”, a încheiat frumoasa brunetă.

SHOK.md

foto: A1.ro

n4 n5


OCT 23, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...