[ X ]
[ X ]
FRESH
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice

Fetițele sale – TOT VEGETARIENE! Interpretă: „Am fost destul de grav bolnavă, m-am tratat cu ierburi şi dieta vegetariană”

Interpreta Nicoleta Sava-Hanganu este vegetariană de vreo patru ani şi, consideră că, cea mai sănătoasă mâncare pentru copiii săi e cea vegetariană, dar şi a dezvăluit că ierburile au salvat-o de la o boală gravă, informează SHOK.md.

„E încă mica, dar rămâne vegetariană. O dată ce eu am trecut la acest regim vegetarian şi ştiu că este bun, nu pot să-mi las copii să mănânce altfel, cum am mâncat eu când eram mică. De asta, eu cred că este obligaţia mea să le dau ce ştiu că e mai bun, când o să crească o să aleagă ele”, a spus Nicoleta în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Totodată, pentru sursa citată, artista a dezvăluit că dieta vegetariană şi ierburile au ajutat-o de la o boală. „Ierburile cu adevărat fac minuni şi sunt cele mai bune medicamente. O să deschid un secret, eu am fost destul de grav bolnavă şi m-am tratat cu ierburi, doar cu ierburi şi dieta vegetariană”, a adăugat ea.

Amintim că, interpreta are două fete, Dragostina şi Valeria.

Cristina TOMAC


IUL 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...