[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

Fidelă lui Mihai Dolgan – TOATĂ VIAȚA! Lidia Botezatu: „Nu am avut nevoie de altul. Chiar dacă am fost curtată și de alții”

Interpreta Lidia Botezatu s-a căsătorit cu Mihai Dolgan, când avea 20 de ani și de atunci a avut ochi doar pentru el. Chiar și acum, când marele artist nu mai e, ea îi este fidelă, informează SHOK.md.

Fiind întrebată „Chiar ați fost fidelă unui singur bărbat?!”, Lidia Botezatu a răspuns: „Și mai sunt. Nu am avut nevoie de altul. Nici nu-i observam. Mihai era atât de cumsecade, atât de atent și grijuliu. Chiar dacă am fost curtată și de alții. Între noi doi, a fost dragoste la prima vedere”.

Fidelitatea a fost pentru mine o normă. Știți, m-am căsătorit la 20 de ani. Inițial, recunosc, eram geloasă pe Mihai. Cred că am fost păzită de ispită și grație faptului că am avut aceeași meserie, am fost mereu împreună. Să nu uităm și de educație, de cei șapte ani de-acasă. Mama mea a cântat în strana bisericii și contactul meu cu Dumnezeu îl păstrez din copilărie”, a explicat artista.

SHOK.md amintește: Lidia Botezatu și Mihai Dolgan au format un cuplu de scenă și de viață zeci de ani. Ei au format formația „Noroc”, care s-a bucurat de mare succes. Și au un fiu, care e tot artist – Radu Dolgan.

Mihai Dolgan s-a stins din viaţă la 16 martie 2008, în Chişinău.

SHOK.md


MAI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII