[ X ]
[ X ]
FRESH
S-au DESPĂRȚIT după 9 ANI de RELAȚIE!
E pasionată de călătorii și a vizitat ZECI DE ȚĂRI! Olga Fedosenko: ...
Zis și făcut! Interpreta Stela Botez LANSEAZĂ CARTEA „Fata cu Cobza”: ...
Premierul Chicu – întrebat de un blogger: Care e REȚETA DE VARZĂ MURATĂ? ...

FIICA lui Igor Cuciuc a lansat O PIESĂ SOLO, nu în stil etno! Producătorul: „Andreea, fiind o fetiță talentată, a ales să ia o cale paralelă”

Andreea Cuciuc (12 ani), fiica interpretului Igor Cuciuc, a lansat o piesă solo – „Povestea mea”, semnată de producătorul Natan, informează SHOK.md.

„Lansăm în spațiul web cea mai nouă producție muzicală împreună cu Andreea Cuciuc – ”Povestea mea”, o melodie în cele mai frumoase tradiții ale r’n’b reggae pop-ului american şi ale slang-ului urbano cibernetic din zilele noi. În același timp e și o piesuleană de suflet și caracteristică familiei Cuciuc, pe care o admir. Așa cum e în text, așa e cam și în realitate, de aceea vă insist să îl ascultați cu atenţie, deci respectiv să ascultați piesa câteva ori până le percepeți pe toate. Andreea, fiind o fetiță talentată, a ales să ia o cale paralelă și eu vreau să-i fiu de ajutor în a cuprinde acest vector. Avem cu ce și o să demonstrăm pe parcurs.

Mulțumim pentru operativitate și străduință domnului Sergiu Teacă, care a înregistrat, mixat și finalizat producția muzicală. Eu mulțumesc Celui de Sus pentru că mă inspiră și motivează spre idei și concepții din cele mai năstrușnice și în același timp țintite în 10 față de oamenii care se adresează la mine. Să fie într-un ceas bun această premieră și calea din continuare a tinerei Andreea Cuciuc”, a scris Natan, pe Facebook.

Cristina TOMAC


NOI 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...