[ X ]
FRESH
Cea mai spectaculoasă apariție a Letiziei din ultima vreme! Regina ...
Are o colecție cu peste 100 de PERECHI DE PANTOFI! Oleg Popan: „Când ...
A muncit mai mult de un an în Malaezia și a călătorit ÎN PESTE 50 ...
Brigitte și Emmanuel, schimb de replici în public. Prima-doamnă a ...

Filip Kirkorov a ajuns la Chișinău. Iată CUM a fost întâmpinat și ce MĂRTURISIRI a făcut! VIDEO//

Interpretul și producătorul Filip Kirkorov a ajuns, acum câteva minute, la Chișinău. El a fost întâlnit pe Aeroportul Internațional de trupa DoReDos, de fani și de reprezentanți ai presei. El îi va susține pe cei de la DoReDos în finala națională Eurovision, informează SHOK.md.

Kirkorov a fost întâmpinat cu pâine și sare și cu „bine ați venit”. El și-a îmbrățișat discipolii.

„Am impresia că eu voi cânta pe scenă, am mai mari emoții decât voi. Mereu am foarte mari emoții pentru cei apropiați. Am emoții pentru oamenii talentați. E o mare bucurie și responsabilitate și vă doresc visul vostru să devină realitate”, a declarat artistul.

Filip Kirkorov a povestit și cum i-a cunoscut pe cei de la DoReDos. „Din prima zi când v-am văzut la „Novaya Volna”, am constatat că știți cum să străluciți, aveți carismă, colorit și atracție”, a spus el, precizând că și „cei mai serioși membri ai juriului au fost cuceriți atunci”.

„Cu mine totul e clar, am fost cucerit imediat, mai ales că toată tinerețea mea am petrecut-o prin Moldova. Nimic nu e întâmplător. Prietenia noastră nu s-a născut pur și simplu, ci are istoria vieții mele și acestor băieți”, a adăugat artistul.

Totodată, el a spus că are parte de o premieră în acest an, pentru că atunci când a participat cu Any Lorak, Dmitri Koldun, Serghei Lazarev…piesa a fost aleasă din start, însă aici e altă situația.„Acum, practic, în calitate de compozitor eu particip la această competiție”, a adăugat artistul.

Despre piesă, el a spus că e foarte greu să incluzi tot în 3 minute „emoții, coloritul țării”. „Cât nu ar fi de straniu, totul a reușit repede și foarte frumos”, a spus Kirkorov.

SHOK.md


FEB 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...