[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

Filip Kirkorov a explicat DE CE s-a implicat la Eurovision Moldova: „Vreau să plătesc cu aceeași monedă. În Natașa văd o a doua Ani Lorak”

Compozitorul rus Filip Kirkorov vede în Natalia Gordienko o a doua Ani Lorak și-și dorește ca anume ea să meargă la Eurovision Song Contest 2020, pentru a arăta că Republica Moldova are oameni talentați, informează SHOK.md.

Kirkorov, într-un interviu pentru kp.md, a spus că 30 de ani în urma Moldova i-a oferit un bilet pentru viață, atunci când un an întreg a cântat în toată țara cu colectivul lui Petru Teodorovici.

Atunci a și început istoria mea de dragoste cu Moldova. Nicăieri nu întâmpină ca aici. Vreau să plătesc cu aceeași monedă și să arăt lumii ce oameni mărinimoși și talentați are Republica Moldova. În Rusia, desigur, sunt mulți artiști minunați, dar eu demult sunt impresionat de Natalia și în acest an a venit vremea să o susțin anume pe ea. Eu sunt omul lumii și nu contează de unde e artistul, dacă el mă inspiră, eu sunt gata să-l susțin din toată inima”, a declarat artistul.

De asemenea, el a spus vrea că vrea ca Europa să o descopere pe Natalia Gordienko. „În Natașa văd o a doua Ani Lorak. La fel de ambițioasă, muncitoare și talentată. Ea depune efort pentru a face tot ce poate mai bine și cred că asta e principala calitate a unui artist – să se dezvolte continuu. Vreau să o deschid Europei ca pe o stea, de aceea sunt atât de inspirat de colaborarea noastră”, a spus compozitorul pentru sursa citată.

Producătorul Nataliei Gordienko a spus că la show-ul pentru Eurovision lucrează cunoscuta echipă DREAMTEAM, care a pregătit și show-ul pentru DoReDos, dar și pentru alți artiști. Cât despre piesă, el spune că e una puternică, de suflet, care o va arăta pe Natalia din toate părțile.

El a mai spus că echipa deja a gândit show-ul pentru marea scenă din Rotterdam și va fi grandios, însă întâi e nevoie de victorie în finala națională. „La finala națională nu putem arăta tot, dar, dacă nu ne credeți, amintiți-vă prestațiile lui Serghei Lazarev, Ani Lorak, DoReDos. Acestea au intrat în istoria Eurovisionului drept unele dintre cele mai deosebite și despre ele se vorbește și acum”, a spus Kirkorov, precizând că echipa lor e una internațională și pentru ei contează faptul că muzica nu are granițe.

SHOK.md


FEB 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...