[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton s-a simțit „izolată” și „ruptă de lume”
Modelul Ana Pîrlog a semnat UN CONTRACT ÎN COLUMBIA: „Nu am fost niciodată ...
Nu e doar vlogger, ci MODEREAZĂ ȘI NUNȚI! Valeriu Rașcu: „Se câștigă ...
Deja a treia oară - la starea civilă, NU POT DEPUNE CERERE! Cristina ...

Fostul ei logodnic E PREOT? Valeria Lungu: „Ceva de genul... Povestea noastră e foarte rară, nu s-a mai întâmplat aşa”

Valeria Lungu, interpretă şi actriţă, a fost logodită ceva timp, după care s-a despărţit. Astfel, în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV, a dezvăluit despre aceasta, dar şi că noua sa melodie, pe care, recent, a lansat-o, e inspirată din acea relaţie, informează SHOK.md.

„Este o piesă la care ţin foarte mult. Despre o poveste rară, adică despre o fostă relaţie. Da, a mea, cu un băiat cu care am fost logodită şi ne-am despărţit. Da, e dedicată fostului iubit. Povestea noastră e foarte rară, nu s-a mai întâmplat aşa. Nu era instagramer, nu are nici o treabă cu Instagramul şi cu Social Media. Făcea alte chestii, adică mai credincioase”, a spus Valeria, în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV.

Astfel, întrebată dacă era preot, a spus: „Ceva de genul”.

De asemenea, mama Valeriei, pentru sursa menţionată, a spus că e prea tânără pentru măritiş, Valeria având 25 de ani. „E prea tânără, eu cred că fiecare mamă îşi doreşte ca fiica, în primul rând, să realizeze ceva, pentru că a făcut prea multă carte şi a învăţat, am ţinut-o prea sever ca să ajungă la Bucureşti – nu ca să se mărite, dar ca să ajungă undeva. Eu una mă bucur că s-a despărţit”, a dezvăluit Victoria.

Amintim că, zilele trecute, Victoria Lungu a declarat că ea și-a despărțit fiica de iubit, pentru că urma să se căsătorească în vara 2019 și, astfel, și-ar fi distrus perspectivele în carieră. Mai mult, cele două nu au vorbit jumătate de an.

Cristina TOMAC


NOI 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...