[ X ]
FRESH
Ionel Istrati – ENERVAT LA CULME, a luat apărarea mamei sale: „În ...
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație

DEBUT în lumea muzicii populare! Cristina Bejenaru: „În videoclip este chiar mama mea și fratele mai mic” VIDEO//

Interpreta Cristina Bejenaru a lansat prima sa piesă în lumea muzicii populare – „Mama mea cu suflet blând”, informează SHOK.md.

„Această piesă reprezintă debutul meu în lumea cântecului popular. Piesă dată este o dedicaţie pentru mama mea şi mă închin până la pământ că mi-a dat viața și m-a susținut în toate. Mihaela Tabură a fost cea care a redat cu atâta iscusință, prin melodie şi text, imaginea mamei mele şi frumoasele momente trăite alături de fraţii mei. Dl Edgar Stefăneţ şi Orchestra Fluieraş au dat acestei piese un aranjament minunat. Sigur că a fost o cooperare frumoasă, iar pe viitor cu siguranţă urmează noi proiecte. Echipa VioMark au realizat videoclipul cu foarte multă măiestrie și profesionalism.

Mă inchin la pământ tuturor, care au participat la realizarea acestei piese, inclusiv, micilor actori care au interpretat rolurile la superlativ.

În videoclip este chiar mama mea, iar rolul fratelui mijlociu este jucat de fratele meu mai mic – aşa cum fratele mai mare e peste hotare. Ceilalţi copilași și-au jucat rolurile, pur şi simplu, extraordinar”, a mărturisit Cristina.

Cristina TOMAC


NOI 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...