[ X ]
[ X ]
FRESH
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...
A avut 2 ROCHII DE MIREASĂ! Elena Javelea: „A fost o nuntă moldovenească, ...
Aura – MĂRTURISIRI despre cum a aflat că TATĂL EI NU MAI E: „Eram ...

Frații Advahov și Andra – COLABORARE FRUMOASĂ! Au susținut concerte la București! FOTO//

Orchestra Fraților Advahov a susținut o serie de spectacole la Sala Palatului din București, pe 28, 29 și 30 septembrie, informează SHOK.md.
Potrivit unui comunicat de presă, organizate de Andra – o bună și veche prietenă a fraților Advahov, concertele cu genericul „Tradițional” au fost dedicate Centenarului Marii Uniri și au fost de-a dreptul măreț, pline de emoții, muzică de suflet și voci de aur.

Alături de Andra, Orchestra Fraților Advahov i-a acompaniat pe cei mai iubiți interpreți, nume consacrate ale scenei românești, precum Irina Loghin, Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Steliana Sima și mulți alții. În cele trei zile de spectacol, Orchestra Fraților Advahov a reușit să ajungă la inima miilor de spectatori, bucurându-se din nou de aprecierea publicului de peste Prut. Audiența a tresărit de emoție la fiecare horă, sârbă, doină, fredonând versurile melodiilor îndrăgite și dansând în sala de spectacol.

Pentru Frații Advahov, acest proiect a fost unul grandios, la care s-a depus multă muncă și pasiune. Repetițiile au început încă la Chișinău și au decurs foarte ușor și productiv, între Andra și frații Advahov fiind stabilită o frumoasă colaborare de lungă durată. „Orchestra Fraților Advahov m-a ajutat să transform „Tradițional” în cel mai elegant spectacol de muzică tradițională. Le mulțumesc pentru dedicare și profesionalism, spunea Andra într-un interviu.

SHOK.md


OCT 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...