[ X ]
[ X ]
FRESH
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!
Ultima fiţă: starurile fac baie în gheaţă
Anișoara – sora Iulianei Beregoi, s-a lansat în calitate de INTERPRETĂ: ...

Gata, A EMIGRAT! Alexandru și Olga Manciu au marcat 8 ANI DE LA NUNTĂ, la distanță!

Interpretul Alexandru Manciu, după cum declara în ultima vreme, a emigrat în Marea Britanie, așa că, ieri, în ziua când a marcat 8 ani de căsnicie cu soția sa, Olga, s-a aflat la mii de kilometri, informează SHOK.md.

Olga a fost surprinsă cu un buchet de flori, prin serviciul livrare și a precizat, pe Instagram, că: „Alex acum are o misiune foarte importantă – de a cuceri noi orizonturi. El se află în Marea Britanie”.

De asemenea, aceasta i-a dedicat și o postare: „Se întîlnește mai rar în ultimul timp, dar totuși … EXISTĂ! ❤ Cel mai frumos ce se poate întîmpla în viața unui om, este să întâlnească o persoană cu care nu este pur și simplu bine, dar e bine chiar și atunci cînd totul în viață îți este rău. Chiar dacă lumea în jurul tău se prăbușește, în brațele acelui om simți protecția și liniștea. Și nu mai ai nevoie de cuvinte. Un om cu care să poți să vorbești în liniște. Uneori, pentru a sprijini o persoană, e suficient doar să îi fii aproape, și nu neaparat fizic. Alteori, pentru a face o persoană fericită, doar îmbrățișează-o! Și pentru a nu pierde această fericire, ea trebuie apreciată fiecare secundă și fiecare moment al vieții… Astfel de persoane sunt puține, dar totuși sunt!”.

SHOK.md amintește: Alexandru Manciu a declarat, recent, că a semnat un contract în Marea Britanie și merge acolo ca să facă muzică.

SHOK.md


SEP 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...