[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Gloria Gorceag, despre SCANDALUL în care e implicat soțul său: „Asta miroase a frustrare, invidie și boală stelară”

Gloria Gorceag, interpretă și textieră, soția producătorului și interpretului, Vitalie Catană, alias Smally, a răbufnit, într-o postare pe Instagram, referitor la scandalul dintre Alexandrina Verhovețchi și Lia Taburcean, cea din urmă fiind acuzată că i-a cântat piesa celeilalte fără a cere acordul, informează SHOK.md.

„Să faci atâta zarvă pentru că Lia Taburcean (cu care mai ieri stăteau la o masă la ceai) ți-o cântat piesa, ca un cover, pe lângă programul ei cu piesele ei de autor, asta-i lipsă de profesionalist și maturitate, asta miroase a frustrare, invidie și boală stelară. Știi pentru ce se face muzică? Pentru ca lumea s-o audă. În caz că ai altă părere, stai acasă, cântă în baie și nu călca prin studiouri!”, a scris Gloria, zilele trecute.

SHOK.md amintește: Alexandrina Verhovețchi a acuzat-o pe Lia Taburcean că i-a cântat piesa „Iară” la un concert peste hotare, fără a-i cere acordul și, astfel, i-ar fi stricat imaginea. Ulterior, producătorul – Vitalie Catană, a spus că piesa, de fapt, îi aparține și, dacă postarea cu pricina nu e ștearsă, atunci piesa și clipul de pe Youtube pot dispărea.

SHOK.md


MAI 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...