[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

Gloria Gorceag și Lia Taburcean au lansat „TUDOR”. Află CUM A AJUNS fostul soț al lui Tany Vander în calitate de erou central în VIDEOCLIP!

Interpretele Gloria Gorceag și Lia Taburcean, care sunt și cumătre, au lansat o piesă împreună „Tudor”, însoțită de videoclip, informează SHOK.md.

Pentru Lia este primul duet. „Eu o cumătră tare inteligentă, deșteaptă, gospodină, soție și mamă bună, și artistă foarte bravo”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2.

Muzica a fost scrisă de Vitalie Catană, soțul Gloriei, iar textul – de Gloria. „Eu i-am dat textul Liei și i-a a zis hai să-l cântăm împreună”, a precizat artista, pentru sursa citată.

Videoclipul a fost regizat de Ion Usatîi, iar eroul central – „Tudor”, e Nichita Iarmolenco, care e și fostul soț al interpretei Tany Vander. Clipul a fost filmat în satul Carabetovca, localitatea de baștină a bunicilor lui Smally. „Am fost la soacra-mea în sat și am nimerit în acel muzeu și, când am zis de videoclip, mi-am amintit că avem pile acolo. Toate rochiile noastre au fost de prin 1950”, a spus Gloria.

Artista a dat detalii și despre eroul central. „E un prieten tare drag, e antrenorul nostru personal, ne antrenează ca să avem pătrățele, nu știu când o să apară… Nichita a fost foarte ascultător”, a spus Gloria, pentru sursa sus-menționată.

SHOK.md


NOI 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...