[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ARE REGULI CLARE! Anastasia Fotachi: „Caută oportunități. Este imposibil ...
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Semnele care i-au ...
Uite cum arăta CÂND ERA COPIL! Svetlana Sainsus: „O adevărată copilărie ...
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...

Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze CELE MAI BUNE BRÂNZOAICE în Moldova: „Ca soțul nu le face nimeni” FOTO//

Nu degeaba mulți afirmă că pe perioade de criză apar și oportunități, dar și multe idei noi. Este și cazul artiștilor Serghei și Irina Kovalsky, care se gândesc să lanseze o mică afacere în domeniul culinar, informează SHOK.md.

„Brânzoaice de marcă de la Serghei. Soțul meu face cele mai gustoase brânzoaice, pe care le-am mâncat vreodată. Nici bunica, nici mama, nici într-un restaurant nu sunt așa, dar poate și sunt, dar eu încă nu le-am găsit. Toți cei care au fost în ospeție și le-au gustat sunt de aceeași părere. Astfel că, soțului i-a venit o idee – doar că nu știm dacă merită să o realizăm. Vrem să livrăm cele mai delicioase brânzoaice în Moldova”, a scris Irina, pe rețele, precizând că ideea aceasta a venit acum, de când stau în autoizolare.

Totodată, ea a spus că se gândesc cum să facă brânzoaice exclusive, dulci și sățioase, cu umpluturi diverse și la un preț accesibil.

În context, artista s-a adresat prietenilor virtuali, întrebându-i dacă ar fi curioși să guste din acest deliciu.

2301106B-BFA4-4D8E-AC14-A0254D05CB6A

SHOK.md


APR 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...