[ X ]
[ X ]
FRESH
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle şi cum s-a aflat că ...
Olga Țapordei explică DE CE SE MACHIAZĂ și-și aranjează părul pe timp ...
MASTER CLASS de la Jasmin: PEȘTELE UMPLUT e unul dintre felurile de ...
Ce se întâmplă cu NUNȚILE DIN LUNA MAI? Organizator: „Pentru miri ...

Igor Strib - DEZVĂLUIRI despre divorț, motivul răcirii relației cu Olga Busuioc, dar și despre NOUA IUBITĂ, cu care locuiește împreună!

Interpretul Igor Strib a trecut printr-un divorţ, iar de ceva timp e într-o relaţie. În cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV a vorbit despre noua iubită, dar şi a oferit alte detalii din viața personal, informează SHOK.md.

Este basarabeancă, nu e din România, doar că ambii stăm la Bucureşti, împreună. Nu e din domeniul meu pentru că, cumva, am trecut această lecţie şi am înţeles că nu e bine să fie doi artişti într-o familie. Cumva încerc să nu apar public, să nu mă afişez, consider că – când va fi momentul atunci”, a spus Igor.

Totodată, el a dezvăluit că e complicat să fie doi artişti în familie.

Chiar dacă cu Olga eram dintr-o sferă, dar diferiţi, ea era pe linia operei, eu – pe muzică uşoară, e complicat, pentru că pentru mine familia trebuie să fie doar împreună, o echipă, uniţi. Aceste deplasări, distanţă, nu face bine, din contra se răceşte şi nu-ţi dai seama din start, asta în timp se acumulează”, a adăugat artistul.

Cristina TOMAC


IUN 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...