[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

Îi pasă de mediul înconjurător și lansează O PROVOCARE CU STIL! Ylianna Danko: „Poartă cel puțin 3 zile la rând aceeași haină în diverse combinații” FOTO//

Stilista Ylianna Danko e pasionată de modă și haine, dar își face griji și pentru mediul înconjurător, așa că a venit cu o provocare pentru toată lumea – să recicleze hainele. Mai exact, ea propune ca fiecare să poarte 3 zile la rând aceeași piesă vestimentară, iar a început cu o fustă plisată și a prezentat prima ținută, informează SHOK.md.

„Anual în lume se produce peste 80 de miliarde de unități vestimentare, dintre care doar ¼ ajung a fi reciclate, în rest … tone de haine ajung zilnic la gunoi.

Adevărul este că brandurile celebre preferă să distrugă hainele decât să le denoze nevoiașilor sau să le vândă cu prețuri mici, motiv pentru care gunoiștile ajung a fi supraponderate de deșeuri vestimentare iar natura intoxicată cu coloranți și multe alte produse chimice. Imaginați-vă că doar la producerea unui singur tricou se folosește 2700 litri de apă. Apă murdară care este aruncată în râuri, lacuri, mări și care în final ajunge în paharele noastre!!!

În calitate de stilist vestimentar și om care iubește natura, te îndemn să reciclezi hainele.  Îți propun un challenge, în care să porți cel puțin 3 zile la rând aceeași haină în diverse combinații stilistice și coloristice. Eu, la rândul meu, voi publica zilnic exemple de outfit-uri , care te pot inspira. Voi începe cu această fustă plisată.

Primii 30 care vor participa în acest challenge ecologic și fashionable, etichetând pe instagram un prieten si mentionând #ydankochallenge, vor primi câte un cadou de la mine (consultații de stil gratuite și multe alte premii) doar ca să trăim într-o lume stilată și ecofrendly !!!”, a comunicat ea, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


OCT 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...