[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Imagini RARE! Așa arăta Nicoleta Nucă în COPILĂRIE și ADOLESCENȚĂ! FOTO//

Mai multe imagini din copilăria și adolescența interpretei Nicoleta Nucă au apărut, recent, pe www.libertatea.ro, fiind oferite chiar de artistă.

„De mică, făcând muzică, automat eram deja invitată în concerte să am un recital. Am început să fac muzică de pe la 7 ani, asta așa mai profi, pentru că eu oricum cântam de mică. La grădiniță eu eram personajul principal în toate scenetele care se organizau, toate serbările. Eram prințesă, regină, zână, pentru că eram singura care putea să țină rolurile cu partitură de cântat. Pot să zic că fac muzică în mod serios, cu implicare la maximum și cu profesori de canto cam de pe la 7 ani, însă cânt de când mă țin minte”, a declarat Nicoleta pentru libertatea.ro.

Totodată, ea a spus că mama o susținea mereu, însă tatăl ei se uita sceptic la faza cu muzica. „Mama m-a dus la primul profesor de canto de parcă m-ar fi dus la medic și i-a cerut să mă asculte și să-i spună sincer dacă are sau nu rost să continui. Mama mea este o persoană extrem de rațională și, având în jurul nostru extrem de multe exemple de copii care fac muzică doar din moft, a vrut să vadă ce se întâmplă și dacă are rost să mă susțină în acest demers. Acum, și tata este încrezător. A văzut că nu a fost doar un moft și a început să mă susțină în ceea ce fac. A înțeles că asta este pasiunea și profesia și totul la un loc. Pentru mine, muzica este tot ceea ce pot să fac”, a mai menționat Nicoleta.

SHOK.md


IUL 27, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...