[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

În 2008 NICI PRIN CAP NU-I TRECEA ce se va întâmpla 3 ani mai târziu! Valentina Naforniță: „Momentul acela a marcat un nou început pentru mine”

Soprana Valentina Naforniță a început cel de-al nouălea sezon la Opera de Stat din Viena, însă, în 2008, când a trecut pe alături, nici prin cap nu-i trecea că ar putea ajunge să cânte pe această scenă, informează SHOK.md.

„Am văzut prima dată Opera de Stat din Viena în 2008, când eram încă studentă la conservatorul din București. Când am trecut pe lângă, am fost uimită de măreția și frumusețea acestei case!

Chiar și atunci, am avut o legătură atât de puternică cu ea... doar că nu știam că 3 ani mai târziu îmi voi face debutul aici! Wow! Momentul acela a marcat un nou început pentru mine, familia mea și chiar – aș putea spune – pentru țara mea!

Astăzi mă simt atât de recunoscătoare să încep sezonul 9 la această casă de operă incredibilă. Vă mulțumesc Dominique Meyer că mi-ați oferit această oportunitate, care a fost cu adevărat cel mai important pas din cariera mea!”, a mărturisit soprana, zilele trecute.

SHOK.md


SEP 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...