[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

În 2018 vrea SĂ CUCEREASCĂ piața muzicală din România! Alexandru Carabețchi: „E un nou început pentru mine”

Interpretul Alexandru Carabețchi sărbătorește iubirea prin muncă. Și de Ziua Îndrăgostiților, și de Dragobete, artistul are filmări în România, acolo unde intenționează să facă furori în acest an, informează SHOK.md.

Pentru portalul nostru, Alexandru a spus că filmează un nou clip, pentru piesa „Te joci cu ea”.

Este un proiect la care lucram de jumătate de an, alături de o echipă foarte mare și speram să cucerim România și Moldova în 2018. E un nou început pentru mine și am ales să spargem gheața cu o melodie foarte puternică, așa că lucrăm mult la ea.

Am lucrat cu Andrei Ioniță – cel care a scris în mare parte Versurile și Linia Melodică, după care a trecut prin multe studiouri precum DEAFSound, BlackBlock Production și Fonogram Studio din România, unde își face Alexandra Stan melodiile. Ajungând in studioul Fonogram acolo piesa a prins multe drumuri în sens că erau o mulțime de schimbări, care trebuiau făcute, încât mă gândeam că nu mai termin cu ea 😀

Dar cu ajutorul lui Dumnezeu și a peste 20 de oameni, am ajuns la un rezultat audio final demn de piața muzicală din România și nu doar.

Filmările clipului au început în România, dar cu puțin eșec, după care în Chișinău am filmat 2 zile cu o echipă de filmare din Cluj Napoca.

Mai avem de filmat puțin, dar asta nu ne împiedică – 70 % deja e gata, să sperăm la începutul lui martie deja să lansăm proiectul pe Youtube și numai”, a povestit artistul.

SHOK.md

 


FEB 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...