[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

În back vocal – SURORILE EI! Lavinia Rusu și-a REALIZAT UN VIS la Eurovision: „A fost un act artistic de personalitate și stil pentru mine!”

Interpreta Lavinia Rusu a participat în finala Eurovision 2020 cu piesa – „Touch”, iar în back vocal au fost surorile sale, informează SHOK.md.

„Prestația de aseară a fost un act artistic de personalitate și stil pentru mine! Spun asta, pentru că acesta e momentul la baza căruia au stat propriile mele idei și concepții, încăpățânarea, dedicația și implicarea totală, de la compunerea liniei melodice, a versurilor până la viziunea scenografică, pe care mi le-am dorit foarte cool & fresh. Ideile pe care le-am avut ar fi rămas pe ciornă fără ajutorul și completarea lor de către oamenii profesioniști din echipa mea, cărora le mulțumesc enorm de mult pentru receptivitate.

De specificat: Backing-vocalistele au fost surorile mele înseși – un alt vis împlinit de-al meu, de a cânta pe scena mare împreună! Am reușit să facem impresie bună juriului, clasându-ne pe locul 5 în topul lor, ceea ce e un indice sigur că munca nostră a fost apreciată. Vă mulțumesc că mă urmăriți pe calea această tumultoasă, dar plină de satisfacții, a muzicii”, a dezvăluit Lavinia, pe Facebook.

Cristina TOMAC


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...