[ X ]
[ X ]
FRESH
Tatiana Nastas a dezvăluit TREI MOTIVE pentru care babyshower-ul ei ...
În cadrul Festivalului „Slaveanskii Bazar” ar putea fi organizată ...
Doina Stratan – PE COPERTA primului roman semnat de Corina Bezdîga! ...
Natalia Gordienko a răspuns RĂUTĂCIOȘILOR! CUM A REACȚIONAT la „sâni ...

În premieră – NAȘI DE CUNUNIE! Kătălina Rusu: Am făcut cunoștință cu finii înainte de ceremonia divină! FOTO//

Interpreta Kătălina Russu a fost naşă mare, pentru prima dată, iar totul s-a întâmplat foarte rapid. Cununia a avut loc week-end-ul trecut, informează SHOK.md.

„Nu ne cunoaştem de mult timp. Am făcut cunoştinţă cu ei înainte de ceremonia divină. Ei acum sunt în Suedia. A fost o sărbătoare de suflet, nu a fost o petrecere cu fast. Noi ne-am cunoscut chiar la o mănăstire la care mergeam destul de des şi unde am ridicat o răstignire în numele tăticului lui Andrei. Acolo şi familia miresei, la fel a ridicat o răstignire, şi oamenii care se duc des, aceeaşi biserică, sigur deja se mai salută.

Mămica miresei care a fost cea mai îndrăzneaţă, cea care a organizat totul. A luat inima în dinţi şi a zis că-i place de băieţii ăştia îi vrea nănaşi pentru fetiţa sa, pentru copiii ei. Ne-a întrebat, pentru mine a fost ceva boom! Dar până la urmă am înţeles că este un eveniment de suflet şi asta m-a convins. A fost frumos. E tare fain să fii naşă”, a dezvăluit Kătălina, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Cristina TOMAC


OCT 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...