[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...
Viața personală – DEPARTE DE PUBLIC! Felicia Sîrbu: „Mi-am învățat ...
Are grijă de siluetă și bine face! CÂT DE SEXY e Natalia Platon! FOTO//

În Republica Moldova, România sau în altă țară? Irina Rimes a spus UNDE VREA SĂ TRĂIASCĂ!

Acasă e atât la Bucureşti, cât şi la Chişinău, iar dacă ar fi întrebată unde şi-ar dori să trăiască, răspunsul ar fi – România. Vorbim despre interpreta Irina Rimes, informează SHOK.md.

Interpreta, în cadrul unui interviu pe stirileprotv.ro, a vorbit despre aceasta.

„Când mă întreabă lumea, unde te duci? Mă duc acasă, dacă mă duc la Chișinău. Și dacă mă duc la Chișinău și trebuie să prind avionul sau să iau un autocar către București, unde te duci? Mă duc acasă. La mine e acasă și în București, și în Chișinău. Și atâta timp cât vorbim aceeași limbă, avem aceleași valori, că nu poți să spui că nu avem aceleași valori, și moldovenii, și românii sunt familiști și au dezvoltat niște valori foarte frumoase, pe care nu prea le mai găsești în Vest, adică le mai găsești, dar nu mai sunt atât de dezvoltate cum sunt la noi.

De câte ori sunt întrebată unde ți-ai dori să trăiești, dacă ai alege un loc în toată lumea, unde ai dori să trăiești?! În Hawaii, nu știu, în Suedia, că e cea mai fericită populație din lume sau nu mai știu unde e, în Norvegia, în Suedia, în Elveția, că e PIB-ul mare… eu vreau să trăiesc în România. Nu, Chişinău.

Chișinăul e un pic comunist, așa, ca imagine. Chiar și oamenii sunt un pic comuniști, dar nu în sensul rău al cuvântului, dar uneori în sensul rău al cuvântului”, a spus ea.

Cristina TOMAC


FEB 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...