[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Stoica a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „E primul la care am participat ...
NU ARE MAȘINĂ! Svetlana Sainsus: Cred că nici nu voi avea, dar îmi ...
Diana Grigor S-A DEZGOLIT a doua oară: Prima dată, 8 ani în urmă, ...
Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea ...

În sfârșit a spus că e DIVORȚAT OFICIAL! Igor Strib a vorbit despre RELAȚIA CU FOSTA SOȚIE, soprana Olga Busuioc!

Interpretul Igor Strib a trecut printr-un divorţ, iar cum se simte pe plan personal a vorbit în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV. El a mărturisit că a rămas în relaţii bune cu fosta soţie, informează SHOK.md.

„A fost un an complicat pentru mine şi personal. Au fost schimbări foarte foarte dramatice, dar acum sunt bine. Într-adevăr, oficial sunt divorţat. Olga este plecată în Germania. Stă bine mersi. Cumva am lăsat loc de „Bună ziua”, pentru că avem câteva piese împreună, pe care nu le-am scos, ca autori, deci, eu în calitate de compozitor, ea – textier. Și am rămas prieteni, amici. Nu există o neînţelegere sau o furie între noi”, a spus Igor.

SHOK.md amintește: Până acum, deși au dat de înțeles că au divorțat, nici unul dintre ei nu a vorbit direct despre acest lucru. Igor și Olga au format un cuplu din 2003. După o pauză de 2 ani, ei și-au reluat povestea în 2010 și s-au căsătorit în vara lui 2011. Au divorțat în 2018.

De menționat că, Olga s-a stabilit în Germania și este implicată într-o nouă relație. Ea a mărturisit că iubitul ei o face fericită și o surprinde mereu.

Cristina TOMAC


MAI 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...