[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Încă UN CUPLU din showbiz - la un pas de DIVORȚ? „De cel puţin 100 de ori ne-am despărţit”

Problemele dintre Radu Sîrbu, fost component „Ozone”, și șoția lui, i-au făcut pe cei doi să se gândească la despărțire. Cu toate astea, au trecut peste tensiuni și au luptat pentru căsnicia lor, iar acum sunt bine, informează SHOK.md.

Potrivit www.libertatea.ro, Radu Sîrbu și soția lui au vorbit în direct la tv, despre certurile dintre ei și despre cum au reușit să depășească momentele dificile din cuplu.

Ca în orice relaţie este şi bine şi rău, important e să ştii să le depăşeşti. E o presiune mult mai mare atunci când familia este numeroasă. Responsabilităţile sunt cele care te doboară. Sunt şi tensiuni, perioada postnatala, depresia postnatală. De cel puţin 100 de ori ne-am despărţit. Şi acum înainte de emisiune ne-am certat, mi-a mâncat salata”, a spus soţia lui Radu Sîrbu la „Răi da buni”.

„Ne-am dat seama că eu nu îl lăsam în preajma mea, iar el s-a străduit mult, apoi a renunţat. A mai fost o perioadă grea în perioada Ozone, când a stat în Bucureşti şi eu în Chişinău. Fanele care dădeau târcoale, primea saci cu scrisori. Cel mai mişto colet a venit odată din Japonia, cu mâncare. A nu, din Coreea. Am primit tot felul de chestii dubioase”, a adăugat ea.

Nu a plecat niciodată niciunul din noi de acasă. Oricât de tare ne-am certa şi ne-am contrazice nu punem în prim-plan ideea despărţirii. Dragostea noastră a devenit mai puternică după evenimentele astea”, a spus Radu Sîrbu.

La sfârșitul anului trecut Ana, partenera de viață a lui Radu Sîrbu, fostul component al trupei O-Zone, a scos la iveală un amănunt șocant despre ce s-a petrecut cu ani în urmă. O admiratoare a artistului a vrut să se sinucidă când a aflat că s-a însurat.

De menționat că, cuplul Sîrbu are trei copii.

SHOK.md

 


IAN 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...