[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

Însărcinată în 33 de săptămâni, A POZAT ÎN LENJERIE! Tany Vander: „Se întâmplă minunea atunci când trebuie. Nu forțați nota” FOTO//

Nutriționista Tany Vander se bucură de ultimele săptămâni de sarcină, iar, recent, a realizat și o sesiune foto, arătându-și burtica în toată splendoarea, informează SHOK.md.

Viitoarea mămică a pozat în lenjerie și a publicat o astfel de imagine, vorbind despre momentul potrivit pentru conceperea unui copil.

„Mereu eram întrebată daca imi doresc sau daca sunt gata sa am copii. Raspunsul era mereu acelasi, ca daca as intilni persoana suficient de speciala, aș lua in calcul si posibilitatea aceasta. Dar din moment ce nu simt ca acesta e omul meu, cum as putea sa simt ca vreau copil de la el?

Si da, copii iși aleg parintii si totul se intimpla exact atunci cind trebuie sa se intimple. La unii se concepe dupa o noapte fierbinte, la unii dupa aproape 3 ani (cum la noi a fost), la altii peste 7 ani. Daca mai succint- se intimpla minunea atunci cind trebuie si nu atunci cind iti doresti cît de mult n-ai insista. Iar cind pe noi ne intrebau de ce nu facem copii(cea mai stupida intrebare ever), mereu spuneam ca nu a venit timpul sau poate ca nouă nici nu ne este dat sa avem copii impreuna, nimeni nu stie. Nu trebuie de fortat nota, lasati să se intimple de la sine, fiindca atunci cind se va intimpla, veti intelege ca asa a fost sortit”, a scris ea, pe Instagram.

85248683_2730686403718712_7224952328443396096_n

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tany Vander (@tanyvander) pe

SHOK.md


FEB 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...