[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Își VENEREAZĂ SOȚIA! Interpret: „Știu cum arată fericirea. Are părul lung, ochii curați, zâmbet blajin și mi-a dăruit 3 copii” FOTO//

Interpretul Ilie Maxian este extrem de îndrăgostit de soția sa – Tatiana, și, recent, de ziua ei de naștere, i-a adresat o declarație de dragoste on-line, care demonstrează că o venerează, informează SHOK.md.

„De multe ori am fost întrebat de unde reușesc să adun energie pentru toate proiectele mele și de fiecare dată am același răspuns – Ea! Ea e secretul tuturor începuturilor și tuturor realizărilor mele. E lucru știut că în spatele fiecărui bărbat realizat stă o femeie puternică. La noi e altfel. Tatiana mea nu a stat niciodată în spatele meu, ci mereu a fost lângă mine, m-a ținut de mână și mi-a spus că eu pot! Azi e ziua ei, dar de fapt, e ziua familie noastre, de care știe să ducă grija. Această femeie, pe care o iubesc până la pierderea respirației, reușește totul și rămânând, în același timp, atât de frumoasă și de senină. Eu nu îi voi face mari urări, pentru că, pentru noi, cuvintele nu mai sunt grăitoare. Eu vreau doar să zic întregii lumi că știu cum arată fericirea. Are părul lung, ochii curați, zâmbet blajin și mi-a dăruit 3 copii și o viață pe care mi-am visat-o mereu. Ani mulți, iubirea mea, iar ca să fie fericiți, voi avea eu grijă. Mulțumesc că ești și ești a mea”,  a scris Ilie, pe Instagram.

De menționat că, Tatiana Maxian și-a sărbătorit ziua de naștere la 11 noiembrie.

Amintim că, Ilie și Tatiana Maxian, mai nou, formează și un cuplu de scenă. Ei au lansat o piesă, cu videoclip.

SHOK.md


NOI 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...