[ X ]
FRESH
E extrem de FERICITĂ! Gloria Gorceag: „Probabil din acest motiv am ...
A avut o zi de naștere SUPERBĂ! Cezara: „Cel mai scump cadou a fost ...
O prezentatoare TV a făcut furori pe PLAJELE din Egipt! Imagini INCENDIARE!
Traficul aerian de pe Aeroportul Chişinău se desfășoară în CONDIȚII ...

Interpreta care A DIVORȚAT după 10 luni de căsnicie: „Aș fi ipocrită să spun că sunt super bine”

Interpreta Viorica Lupu a învățat anumite lecții din relația de 8 ani, căsnicia de 10 luni, dar și din divorțul recent, informează SHOK.md.

„Am învățat să mă respect mai mult pe mine, să pun preț pe mine, să nu renunț la visuri, pentru că asta am făcut –  am renunțat la visuri multe, am devenit mai răbdătoare”, a spus Viorica în cadrul emisiunii „Veranda” de la Jurnal TV.

Totodată, ea a spus că e important să învățăm ceva pentru a ști cum e mai bine de făcut în viitor. „Aș fi ipocrită să spun că sunt super bine, dar important e că am învățat anumite lucruri”, a subliniat artista.

Viorica a mai spus că, atunci când apare o problemă în familie, e foarte important e să devii observator la aceasta și să nu rămâi implicat în ea pentru că poți lua decizii greșite.

„Eu am luat o vacanță și am intrat în postura de observator și asta m-a ajutat mult, și am luat decizia de a divorța”, a precizat ea.

Viorica a mai spus că a fost o relație frumoasă de 8 ani, dar au fost și lucruri care nu au mers. „Relația a degenerat spre niște chestii foarte urâte, despre care nu am să vorbesc niciodată, și până aici”, a adăugat interpreta.

SHOK.md


NOI 18, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII