[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Interpreta – care a revenit în Republica Moldova, după aproape 8 LUNI PE UN VAS DE CROAZIERĂ: „Nu e chiar atât de uşor cum pare” FOTO//

Interpreta Valentina Nejel a îmbinat munca cu călătoria, iar recent a revenit acasă, după o perioadă de 7 luni pe un vas de croazieră, informează SHOK.md.

„Croaziera a durat 7 luni jumătate şi a fost o perioadă prielnică din toate punctele de vedere! A fost si frumos şi greu, dar rămân cu amintiri tare plăcute. Am vizitat foarte multe țări şi oraşe nu cred că aş putea da în numărul exact, dar sigur am savurat din ele. Să lucrezi pe vapor nu e chiar atât de uşor cum pare, însă dacă ai oameni dragi alături, care te susţin, atunci e totul mai uşor. Cel mai important e că îmbini utilul cu plăcutul (adică şi călătorești, și muncești). Cu drag am aşteptat să vin. O să stau ceva vreme, încă nu știu exact cât, dar sigur stau mai mult”, a spus Valentina.

De asemenea, artista nu exclude să revină pe un vas de croazieră. „Cred că o sa mă mai întorc pe vas, deja vedem ce îmi arată viitorul. Aş recomanda să călătoriți, să încercați experiențe şi senzaţii noi, să nu vă fie teamă, că viața e una şi trebuie trăită la maximum”, a dezvăluit ea, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


MAR 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...