[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

Interpreta Corina Țepeș, despre REGIMUL ALIMENTAR… pentru slăbit: „Mi-am cumpărat cântar de bucătărie, cântăresc porțiile”

Interpreta Corina Ţepeş a vorbit despre regimul său alimentar, dar şi ce conţine porţia sa alimentară, informează SHOK.md.

„Am mai multă energie şi poate nu atât scopul kilogramelor, pe care vreau să le minusez, dar este vorba de o dietă echilibrată, de un regim raţional, fără înfometare, să pui în jumătate porţia din faţa ta sau s-o cântăreşti. Mi-am luat şi cântar de bucătărie. E nevoie să ai cele 3 mese obligatoriu, în fiecare zi şi la ore, organismul nostru iubeşte să mănânce la timp.

Dejunul să fie între 7.00 – 8.00, prânzul între 13.00 – 14.00, nu mai târziu, iar asta e important. Proteină mănânc cam în fiecare zi, doar cu 5 ore înainte de sport sau după, asta ar fi o masă pe zi. Pe parcursul zilei prânzul şi micul dejun trebuie sa fie glucide – fie fructe, legume, salată, legume coapte, cam aşa”, a spus Corina, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Amintim că, la moment artista luptă să dea jos 7 kilograme, pentru a ajunge la 53.

Cristina TOMAC


APR 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...