[ X ]
FRESH
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...
Brio Sonores A DAT LOVITURA: „Începând cu acest moment renumitul compozitor ...

Interpretă, despre dragostea DIN ZILELE NOASTRE: „S-au văzut, s-au plăcut și direct în scârta cu paie”

Interpreta Stela Botez a lansat, acum câteva zile, cântecul popular de dragoste ,,Mută-ți, bade, cărarea”, care este o bătută ca la sud. Melodia și textul cu ușoară tentă satirică îi aparțin, iar orchestrația este scrisă de Corneliu Botgros și acompaniamentul este asigurat de minunata Orchestră Lăutarii, informează SHOK.md.

Într-o postare pe blogul său, Stela vorbește despre sensul piesei. „Textul cântecului este rupt din realitate, din realitatea mea și a altor oameni. Or, din păcate, majoritatea dintre noi, în loc să punem accent pe calitate și frumusețe spirituală, noi din start suntem lăsați duși de val, de valul frumuseții aspectului pe care îl avem, formelor trupurilor noastre, accesibilitate și disponibilitate, ușurință și cât mai puțin efort pentru a comunica cu cineva. Însă comunicarea aceasta, de cele mai multe ori este una care avansează prea devreme spre etapa la care ar trebui să se ajungă firesc și cumpătat. Ați înțeles despre ce etapă este vorba. S-au văzut, s-au plăcut și direct în scârta cu paie, fără să se cunoască unul pe celălalt. Acesta este tineretul zilelor noastre…”, a povestit artista.

Ea afirmă că mai sunt însă, și oameni care aleg până să culeagă. „Pentru că există astfel de fete, care îl analizează pe badea ce i-a ieșit în cale, pentru care contează cine este acest bade și cum i-a fost trecutul, ca să-și dea seama cum ar fi el în viitor, am creat acest cântec, drept mesaj din partea lor pentru flăcăii fustangii. Cântecul vorbește direct către acei bădișori frumoși și carismatici care dețin arta seducției. Este alegerea lor ce fac și cu cine comunică, dar este important să știe că există și mândruțe care iubesc calitativ și poartă în suflet dragoste curate”, a subliniat interpreta.

SHOK.md


IUN 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...