[ X ]
FRESH
Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că ...
NU consumă carne și face sport! Află ce alte TRUCURI de frumusețe ...
MAMA lui Andrei Năstase a fost OPERATĂ, din nou. Detalii!
E ÎNSĂRCINATĂ cu primul ei copil! Interpretă, la o emisiune TV: „Nu ...

Interpreta Natalia Gordienko - PROPRIETARĂ a două posturi de radio din Republica Moldova!

Interpreta Natalia Gordienko este proprietară a două posturi de radio din Republica Moldova – Like FM (care retransmite Russkoe Radio) și Radio ONE (înființat prin cesiune de frecvențe, preluate de la Național FM), potrivit www.radionoroc.md.

Potrivit sursei citate, ambele instituții media își au adresa pe strada Ghioceilor 1 – sediul General Media Group (GMG). Pentru Report.md, interpreta a precizat că în acel sediu ea doar arendează spațiu.

Interpreta a devenit proprietara Radio One, anul trecut, în luna noiembrie. Potrivit declarației semnate de aceasta pe propria răspundere, acest post de radio are acoperire regională. Cu câteva zile mai târziu, dar deja în luna decembrie 2016, artista a devenit și proprietara postului LikeFM (Russkoe Radio) cu acoperire națională.

„Ambele posturi de radio sunt parte a Societății Comerciale ”NG-Production” SRL, firmă la care Natalia Gordienko este fondatoare și administratoare. Potrivit datelor portalului www.idno.md, printre domeniile de activitate ale firmei ”NG-Production” SRL se numără:  proiecție de filme cinematografice; activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală; activități de difuzare a programelor de radio; de producere și difuzare a programelor de televiziune etc.”, mai notează sursa sus-menționată.

Recent, într-un interviu, Natalia Gordienko declara că își dorește  să dezvolte cât mai mult posturile de radio pe care le deține.

radio radio1

SHOK.md


IUN 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...