[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Interpreta – pasionată de BRODERIE ȘI CROȘETAT: Am foarte multe costume populare vechi și le restaurez cu mâinile mele!

Interpreta Viorica Lupu are o pasiune de mică pentru broderie şi croşetat. Cât a stat acasă, în izolare, a profitat de timpul liber şi a revenit la această ocupaţie, restabilind costume vechi, informează SHOK.md.

„Da, de fapt, am o pasiune de mică pentru broderie, croşetare. Am avut o profesoară la Cricova, când învăţam la şcoală, când eram mică, o profesoară care m-a învăţat să brodez, după care – mai târziu, de la bunica am învăţat să croşetez şi, uite că, e o pasiune care pe mine mă relaxează foarte mult, îmi scoate stresul.

Dar, din păcate, nu prea am avut timp pentru asta, uite în carantină chiar am zis că o să profit de acest timp liber pe care îl am şi am revenit la pasiunea asta pentru că am foarte multe costume vechi, am o colecţie foarte mare şi multe dintre ele chiar necesită restaurare. Şi atunci îmi place să fac eu cu mâna mea, pentru că costumele vechi sunt foarte migăloase, specifice, nu poţi să le dai pe mâna oricui, să umble la ele, pentru că sunt pânzele foarte vechi. Eu ţin foarte mult la ele. Am avut o experienţă în care am rugat pe cineva să mă ajute cu restauratul şi, din păcate, nu a fost rezultatul pe care eu l-am dorit şi atunci am zis mai bine le fac eu cu încetul”, a spus Viorica, în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR.

Cristina TOMAC


MAI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...