[ X ]
[ X ]
FRESH
A avut 5 IUBIȚI până acum? Interpretă: Nu regret că nu fac parte din ...
Jurnalistă din Moldova care lucrează LA UN HIPERMARKET în Portugalia ...
Andreea Marin a învățat din greșeli: „M-am neglijat în perioadele ...
5 zodii care oferă mereu o a doua șansă foștilor parteneri

Ion Paladi a înregistrat un „ALT RECORD”! A lansat PIESĂ MAMEI SALE și a devenit iar „CETĂȚEAN DE ONOARE” al unei localități din România!

Interpretului Ion Paladi lucrurile îi merg strună, or rezultatele vorbesc de la sine. Recent, artistul a lansat o piesă nouă, dedicată mamei sale, dar și a primit un nou titlu de „Cetățean de Onoare” al unei localități de peste Prut, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă: „Ion Paladi înregistrează un „alt record” în relația cu publicul său. Interpretul de muzică populară ia titlul după titlu. După ce, anul trecut, i-a fost oferită cetățenia de onoare în localitățile George Enescu și Corlăteni, din Romania, și pe 8 septembrie 2019, a mai primit un titlul de Cetățean Onoare în localitatea Vorona din județul Botoșani. Abordarea mesajelor patriotice, tradiționaliste îmbrăcate in folclor autentic, fac ca melodiile lui Ion Paladi să își fortifice popularitatea nu doar în CD-uri, albume vândute și vizualizări in YouTube, ci și în recunoștință din partea comunităților locale românești”.

Totodată, cea mai nouă piesă lansată de artist este un omagiu adus mamei sale Eugenia, chiar de ziua ei, alaturi de frații săi Constantin și Petru  – „La mulți ani, mamă îți spunem”.

SHOK.md


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...