[ X ]
FRESH
Priyanka Chopra şi Nick Jonas aşteaptă primul lor copil? Fotografiile ...
Orhei – CAPITALA DRAGOSTEI! Mii de îndrăgostiți au sărbătorit alături ...
Nu există DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE… Corina Bezdîga: „Iubirea vine ...
Când IUBEȘTE… Modelul Nicoleta Caun: „Sunt în stare să uit de orgoliu, ...

Cristina Ionaș-Stețcaia, despre rolul de MAMĂ: „E o meserie în care vei fi testată, examinată și evaluată la nesfârșit”

Interpreta Cristina Ionaș-Stețcaia a aceptat, pentru SHOK.md, să vorbească despre rolul de mamă și maternitate:

„Mama învață tot timpul cum să fie mamă.

Dacă ai devenit de curând mamă trebuie sa te pregătești pentru o meserie cu program 24 de ore din 24. O meserie în care vei fi testată, examinată, evaluată și reevaluată la nesfârșit. De tine, de familia ta, de copilul tău, de întreaga societate. Nu pentru că nu ai ce să faci, ci pentru că se vor ivi mereu situații noi, la care trebuie să te adaptezi și din care poți învăța cum să faci lucrurile mai bine decât le-ai făcut până acum.

Copilul meu este o ființă în continuă formare, dezvoltare și schimbare, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Astfel ca, de la an la an, ne confruntăm cu alte provocări și va trebui să învățăm să „creștem”, alături de copilul nostru. Acele reevaluări continue cu care ne confruntăm nu sunt menite să ne zdruncine încrederea în sine. Din contra, ele vin în ajutorul nostru ajutându-ne să ne revizuim „materia”, să punem cap la cap tot ceea ce știm și să luăm cea mai bună decizie, în funcție de situație.

În calitate de mămică, îmi doresc… copilul meu să fie întotdeauna sănătos, să se iubească pe sine. Să îi placă să trăiască în pielea lui. Să aibă admirație pentru el în momentele lui bune și înțelegere atunci când va avea și momente proaste, și să știe în orice moment că este perfect pentru cel puțin 2 persoane de pe această planetă”.

SHOK.md


MAR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...