[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Irina Kovalsky, după FINALA Eurovision: Chiar și Whitney Houston, dacă ar reprezenta Republica Moldova, ar fi târâtă prin noroi…

Interpreta Irina Kovalsky a cântat în finala națională Eurovision 2020 împreună cu Valentin Uzun piesa „Moldovița” și s-au clasat pe locul 7. A doua zi după competiție, artista a făcut unele comentarii, informează SHOK.md.

„În acest an a fost o competiție interesantă și puternică, și asta e super! Chiar m-am bucurat de asta! De-ar fi în fiecare an așa concurs și mai bun chiar! Eu am ieșit pentru plăcere în scenă, ca să transmit dispoziție bună spectatorilor și telespectatorilor și am reușit! Nu văd Eurovisionul ca pe un concurs, ci ca pe un concert! Noi doar suntem artiști și trebuie să dăruim emoții puternice și pozitive, dar nu îngrijorări! Am primit mare satisfacție de la pregătiri, împreună cu Valentin și fetele noastre! Îmi va fi dor de întâlnirile noastre la repetiții la coregraful Iuri Rîbac”, a scris ea, pe Instagram.

De asemenea, artista a mărturisit că și-ar dori ca artiștii – colegii, să nu se mai simtă în concurență, ci să fie relaxați și să primească plăcere de la proces.

„Cine nu ar reprezenta Republica Moldova la Eurovision, măcar și Whitney Houston, oricum ar fi judecat și s-ar găsi ce să comenteze! Cum am mai scris – câștigătorii nu trebuie judecați și mi-aș dori ca ai noștri să-i poată susține pe ai noștri. Dar la noi imediat câștigătorul e târât prin noroi, judecat, se fac invenții personale… De ce e atât de greu să susții și să dorești succese?!”, a întrebat ea.

87952083_498135617518068_3160753410509111296_n

Irina a mai spus că Eurovision necesită și mari cheltuieli fizice, morale și financiare. „De asta trebuie de ținut cont și de lucrul dat, dar nu de plutit în aer! Pentru asta trebuie să fii pregătit, pentru ca totul să fie demn: tururi de promovare, PR corect și desigur show bun”, a precizat ea.

88015429_652165235532462_6511539010534375424_n

La fel, artista s-a declarat fericită de faptul că piesa lor „Moldovita” a fost pe primul loc în mai mult topuri, ceea ce arată că ei nu au muncit degeaba.

SHOK.md


MAR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...