[ X ]
[ X ]
FRESH
Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul primului lor copil. ...
Jurnalistul Mihai Burciu - după 5 ani, A DAT BARBA JOS! Reacția soției: ...
Carantina are ȘI PLUSURI! Fost deputat dezvăluie REȚETA: „Prima dată ...
Pink a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum se simte artista

Irina Rimes a REACȚIONAT, în urma valului de CRITICI: „V-ați dori să vorbesc în termeni academici?”

Numirea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Constantin Brâncuși a stârnit numeroase controverse. Au existat voci care au criticat-o aspru, au judecat-o și jignit-o. Chiar și unii colegi din showbiz i-au aruncat cuvinte grele. Irina a încercat să nu bage în seamnă toate răutățile și să nu răspundă comentariilor. Recent, cântăreața nu a mai rezistat și s-a apărat.

Decizia Ministerului Culturii de a o desemna pe Irina Rimes ambasadorul Zilei Brâncuși a deschis un scandal care nici după ce a trecut ziua cu pricina, pare că nu se stinge. Așa că, Irina Rimes a reacționat și ea la toate cele ce s-au spus și a încercat să le explice oamenilor  faptul că nu are studii de specialitate în domeniu, nu înseamnă cu nu poate admira și înțelege opera marelui sculptor.

„Nu îndrăznesc şi nu îmi permit niciodată să analizez opera lui Constantin Brâncuşi pentru că nu sunt avizată în artă, nu sunt vreun doctor docent, nu am studii în artă vizuală, dar îmi permit să o simt, îmi permit să mă bucur de sentimentele pe care mi le provoacă…V-aţi dori să vorbesc în termeni academici sau să vorbesc despre modernismul sau despre valenţele stilistice ale lui Brâncuşi?! Dacă aş putea să fac asta nu aş face-o. De ce? Pentru că mie îmi place să trec totul prin prisma imaginaţiei mele”, a declarat Irina Rimes, potrivit MEDIAFAX

Ziua Constantin Brâncuși a fost miercuri, 19 februarie. 

cancan.ro


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...