[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...

Irina Rimes, despre INTERVENȚIA SUPORTATĂ: „Sunt bine. Nu am avut sarcina extrauterină, nici avort spontan…”

Interpreta Irina Rimes, în ultima zi a anului 2019, a suferit o operaţie de urgenţă din cauza unei hemoragii interne. Astfel, a dezvăluit care a fost cel mai plăcut lucru din tot ce i s-a întâmplat, dar şi despre speculaţiile apărute, informează SHOK.md.

„Cel mai frumos lucru din tot ce mi s-a întâmplat este că, după ce s-a întâmplat şi mi-am revenit, am ieşit pe stradă. Cu oricine mă întâlneam, cunoscut sau necunoscut, că era un om de pe stradă, că un vânzător de la magazin, că era domnul poliţist care m-a oprit cu maşina, mă întreba, în primul rând – sunteţi bine?! Cum vă simţiţi?, şi e plăcut să te întrebe. Mă simţeam ca într-un film”, a dezvăluit Irina, în cadrul emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV.

De asemenea, artista a adăugat: „Ce? A zis cineva că am cancer?… Aoleu. Prefer să nu dezvălui ce s-a întâmplat, nu că e mare secret. Pur şi simplu, nu-mi place să vorbesc despre asta, vreau doar să spun că sunt bine. Nu am avut sarcina extrauterină, nici avort spontan, nimic de genul ăsta. Oamenii au presupus probabil. Din cauza că ştiau că am fost la ginecologie – nu. Am probleme câteodată, ca orice femeie în viaţa ei, s-au tratat, sunt bine, sunt ok”.

Cristina TOMAC


MAR 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...