[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Irina Rimes, mărturisire neașteptată. A cântat pe stradă în Belgia ca să facă bani: „Nu aveam bani nici să merg la baie”

Irina Irimes a mărturisit la Vocea României cel mai ascuns secret al ei. Ea a cântat pe stradă în Belgia ca să câștige bani. Era la mila trecătorilor, pe care încerca să-i farmece cu vocea ei frumoasă, scrie libertateapentrufemei.ro.

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute artiste și face bani grămadă, având concerte pe bandă rulantă peste tot lume, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Artista a mărturisit, vineri seara, la Vocea României, că au fost zile în care nu avea bani nici să-și ia bani de bilet de autobuz, fapt pentru care stătea la mila trecătorilor pe stradă.

Eu și soțul meu ne-am luat inima în dinți și ne-am dus în Belgia. Am luat pălăria și am adunat 110 de euro, cât costa biletul de autobuz. N-aveam bani de avion, n-aveam bani de întoarcere”, a povestit Irina Rimes.

Imaginează-ți că nu avem bani nici să mergem la baie. Am ajuns în Frankfurt și stăteam ca proștii pe scaune și ne țineam să ajungem într-o benzinărie unde e baia gratis. Am prețuit și încă prețuiesc acel moment!’, a mai spus antrenoarea de la Vocea României.

Cântăreața originară din Republica Moldova a dezvăluit detaliul neștiut despre viața ei chiar în timpul emisiunii „Vocea României’, când încerca să o convingă pe o tânără din Craiova,  care obișnuiește să cânte pe străzi în Roma, să se alăture echipei ei, însă aceasta l-a preferat pe Horia Brenciu.


SEP 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...