[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Irina Rimes s-a pomenit ÎN CENTRUL UNUI MARE SCANDAL, la București: „Dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii…”

Interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes, s-a pomenit în centrul unui mare scandal, după ce a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi”, la București. Artista a fost ținta a numeroase critici, mai mulți internauți de peste Prut, afirmând că nu e deloc potrivită și că nici măcar nu vorbește o română corectă, informează SHOK.md.

Irina a venit cu o reacție la toate aceste comentarii răutăcioase:

Este mai comod să stai acasă şi să-ţi vezi de interesele proprii. Şi eu mă simt mai bine acasă decât să merg pe la tot felul de conferinţe. Totuşi am clădit o comunitate pe reţelele de socializare, ce exemplu să le dau oare?! Nu mă implic în viaţa politică a acestei ţări şi nici acasă la mine, dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii, dar oare este atât de grav să transmit un mesaj tinerei generaţii (sau să încerc măcar) să vină la Muzeul Naţional de Artă de ziua lui Brâncuşi?!

Că nu mi s-a cerut să vorbesc public despre opera lui, nici nu aş îndrăzni, ci doar să invit tinerii să îl cunoască mai bine, pentru că evenimentul, aparent, nu e destul de cool şi de trendy să se promoveze singur… Nimic nu a fost. Doar nişte fraze scoase din context. N-a publicat nimeni discursul sau măcar fraze din discursul ţinut astăzi în faţa jurnaliştilor, ci doar nişte cuvinte din singurul moment în care am încercat să-mi clădesc ideea.

N-a scris nimeni despre ce am spus după cuvântul «dar». Şi nu a fost niciun onorariu şi am făcut asta din simplul motiv că uneori mă sperie ce e în trending la noi pe YouTube. Îţi răspund pentru că te cunosc şi mă cunoşti, şi mă cunoşti mai bine decât ceilalţi care comentează”, a declarat Irina pentru TVR.

SHOK.md


FEB 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...