[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

ÎȘI CONTINUĂ ACTIVITATEA de moderator TV și radio la Paris! Doina Danielean: „E un proiect care din primele 3 zile de la apariție a bătut recordurile”

Doina Danielean şi-a încheiat activitatea la Noroc TV şi a revenit la radio – Diaspora Media. Pentru SHOK.md, Doina a oferit detalii despre proiect, dar şi a spus că nu renunţă la televiziune, deoarece Diaspora Media, e şi TV şi radio.

Nu am renunțat la TV, eu fac în continuare și TV, și radio la un loc, fiindcă în aplicația „Diaspora Media” lumea ne și vede live, cu o calitate extraordinară, și ne și aude, cu muzica de acasă, cu dorul de casă în toate colțurile lumii!

Acest proiect presupune crearea unei strânse conexiuni dintre moldovenii plecați în toată lumea cu cei care au rămas acasă

Proiect în care se face un pic altfel de radio şi televiziune, online, doar pe aplicaţie, şi pe FM în Moldova.

E ascultat în peste 38 de ţări de toți moldovenii din lume. E un proiect care din primele 3 zile de la apariție a bătut recordurile la câteva posturi de radio sau TV din țară. E un proiect în care este posibilitate de creștere, iar mie îmi place să fiu în continuă dezvoltare!

Sunt la Paris, cu dor de casă și de părinți, fac emisie cu drag pentru toți cei care duc dorul muzicii noastre, și iată, îmi aștept să ajungă la mine fiul și bărbatul meu drag”, a dezvăluit ea.

Cristina TOMAC


MAI 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...