[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

ÎȘI PUNE SILICOANE astăzi! Antrenoarea Nicolle Trifan: „Visez la acest moment de ani de zile. O fac pentru mine” FOTO//

Antrenoarea de fitness, Nicolle Trifan, astăzi, îşi îndeplineşte marele vis – augumentarea mamară, cu alte cuvinte – își pune silicoane. Înainte de intervenție, ea a decis să vorbească despre emoții și despre visul său, informează SHOK.md.

„Peste câteva minute urmează să intru în sala de operații. Este prima mea operație și voi fi supusă la prima anestezie. Am mari emoții, deoarece visez la acest moment de ani de zile, încă de când am ales că-i semăn la sâni tatălui. Cu greu am adormit noaptea aceasta, îmi făceam tot felul de scenarii în cap. Întotdeauna am admirat femeile cu un bust generos, pentru că eu n-am avut norocul să-l am. Și ce nu ai, îți dorești cel mai mult să obții. Pentru că din fericire trăiesc în secolul în care pot modifica genetica și este o operație la care au apelat deja milioane de femei, augumentarea mamară, am prins și eu la curaj pentru a-mi îndeplini acest vis.

N-o fac pentru nimeni, o fac pentru mine, pentru a mă simți împlinită cu mine și corpul meu. Pentru confortul meu fizic și emoțional. Nu mă interesează că e posibil să fiu judecată din cauza stereotipurilor, eu sunt fericită, asta-i tot ce contează! Apropo, doctorul mi-a zis că mărimea mea e 1.5, dar eu mereu am avut impresia că e 0.

Nu sunt “plată”, am eu ceva acolo dar problemele vin atunci când țin o dietă mai strictă și rămân practic fără nimic, iar asta mă deranjează și mă face nesigură pe mine.

Întotdeauna este loc de mai bine, da, presupune riscuri, dar cine nu riscă – nu bea șampanie. Sper să meargă totul bine și să revin cu vești bune”, a dezvăluit Nicole, pe Instagram.

Cristina TOMAC


MAI 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...