[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Sărbătorește IUBIREA! Victoria Pîrău: „De 14 februarie voi avea încă o dată ocazia sa îmi arat dragostea nemărginită ce o port zi de zi persoanei iubite”

Interpreta Victoria Pîrău cântă iubirea în majoritatea pieselor sale, iar Ziua Îndrăgostiţilor este încă o zi în care o să-şi exprime dragostea, informează SHOK.md.

Iubirea este prilejul de a mulțumi pentru ca exist, prilejul de a mă afirma în societate, e ceea ce primesc si ofer in schimb persoanei iubite necondiționat, iubirea e cea pe care o cant in majoritatea pieselor mele, si acel sentiment care credeam ca niciodată nu îl voi simți si trai cu adevărat.

De 14 februarie voi avea încă o dată ocazia sa îmi arat dragostea nemărginită ce o port zi de zi persoanei iubite. Iubitul meu este un om frumos! Si la propriu si la figurat.

Dragostea la prima vedere nu înseamnă nimic, e un sentiment trecător, o dragoste adevărata creste cu timpul. Pentru dragoste e nevoie de multa răbdare, sacrificii uneori daca ești o persoana mandra din fire. Si reflectare direct proporțională cu dragostea ce o primești.

Suferința și iubirea sunt ambele iubiri. Pentru că nu cred sa sufere acel ce nu iubește.

O relație frumoasă și de durată se bazează pe respect, fidelitate, si sinceritate. Consider că nu poate exista o relație frumoasa si mai ales durabila in timp daca persista minciuna , egoismul si gelozia. Din iubire sunt în stare să dăruiesc totul ce am eu, fără să aștept gest reciproc, dar pot sa fiu si răutăcioasă uneori. Depinde de situație”, a mărturisit Victoria.

Cristina TOMAC


FEB 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...