[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Iuliana Beregoi a oferit DETALII despre serialul „Lara” și a spus de ce apare doar UN EPISOD pe lună!

Interpreta și vloggerița Iuliana Beregoi are 13 ani și este în clasa șaptea, iar mai nou este și eroina serialului „Lara”. Într-un live pe Facebook, artista a oferit mai multe detalii despre această producție, informează SHOK.md.

„Ideea de serial a fost a noastră, am zis că hai să facem un serial. Am ales „Lara” pentru că ne-am gândit să fie un nume scurt, pur, ușor de reținut și așa a ieșit Lara”, a povestit Iuliana, împreună cu producătorul ei.

Totodată, artista a spus și de ce au fost publicate doar două episoade până acum și de ce publică doar câte un episod pe lună. „Avem și mult de muncit. Decât să postăm mai multe și să nu fie interesant, mai bine unul pe lună, dar să vă placă”, a spus interpreta, precizând că este elevă, face lecții de canto, pian și chitară, înregistrează piese și pregătește concerte, dar și efectuează des naveta Chișinău-București.

Iuliana  a spus că serialul „Lara” va avea foarte multe episoade și, cel mai important, vor fi foarte interesante. Ce ține de venituri, eroina a spus: „Nu contează cât câștigăm, contează să vă placă vouă, pentru că facem ceea ce ne place”.

De asemenea, actrița a precizat că episodul trei va fi foarte foarte interesant.

Iuliana a mai anunțat și că lucrează la o piesă nouă, pe care o va lansa la început de noiembrie.

SHOK.md


OCT 25, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII