[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

Iuliana Beregoi pregătește un MEGA CONCERT la București. E cu scop CARITABIL: fanii sunt îndemnați să aducă haine și jucării!

Are 14 ani și a reușit să cucerească adolescenți din România, Republica Moldova și Rusia. Cântă, dansează, joacă în filme de lung metraj și, în paralel, se ocupă de școală. Ea este Iuliana Beregoi, puștoiaca ce va susține un concert la Sala Palatului, pe 30 noiembrie, scrie www.libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, „Lara și Crăciunul jucăriilor”, spectacolul pe care-l pregătește artista pentru ultima zi din noiembrie, este de fapt un eveniment 3 în 1 produs de ei de management, echipa Mixton Music. Vorbim despre concertul propriu-zis în care Iuliana Beregoi va cânta piesele care au strâns milioane de vizualizări pe Youtube. În plus, evenimentul vine cu premiera peliculei „Lara’, film pentru copii, care are în distribuție artiști importanți ca Lora, Dima Trofin, Daniela Nane sau Alina Eremia. Toate acestea sunt completate perfect de aspectul caritabil pe care și-a dorit Iuliana Beregoi să-l atingă o dată cu evenimentul din 30 noiembrie.

„Lara și Crăciunul jucăriilor’”, bunăoară, este ocazia perfectă pentru ca micuții mai puțin favorizați să fie ajutați de fanii artistei. „Fiindcă se apropie luna cadourilor, te invit să participi la cea mai mare strângere de hăinuțe și jucării pe care le vom dona de Crăciun copiilor mai puțin norocoși. Dacă ai o hăinuță sau o jucărie pe care nu o mai folosești adu-o cu tine. Haideți să arătăm că generația Z știe să dăruiască, pe 30 noiembrie la Sala Palatului”, declară fata de 14 ani. La 12 ani, Iuliana Beregoi stabilea un record absolut. Și anume piesa ei „Vina mea’ strângea peste 12 milioane de vizualizări în Youtube la câteva zile de la lansare. Acum, la 2 ani de la postare, piesa a strâns peste 31 de milioane de vizualizări. La 14 ani, Iuliana Beregoi reușește să umple Sala Palatului din București. Experiență reușită de puțini artiști din România până în momentul de față. Puștoaica din Republica Moldova organizează un concert caritabil pentru copiii mai puțin favorizați de soartă. Fiecare copil care vine la concert este invitat să aducă o jucărie pe care să o doneze.

Iuliana Beregoi, personaj principal în primul serial de acțiune pentru copii după foarte mult timp. Iată o nouă chestiune care o plasează pe puștoiacă în prima linie a artiștilor români. Ea joacă în filmul pentru copii „Lara’ alături de mari artiști precum Lora, Dima Trofin, Daniela Nane sau Alina Eremia.


NOI 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...